keresés

2021. május 17., hétfő

Megéri a mai világban kritikát olvasni?

    Manapság egyre kevesebb időnk van mindenre vagy legalább is így érezzük magunkat ebben a rohanó világban. Éppen ezért a szabadidejét mindenki szeretné a lehető legjobban kihasználni. Nem szeretnénk az időnket rossz filmekkel, sorozatokkal vagy rossz könyvekkel tölteni. Jómagam például szeretem ugyanazt a filmet újra és újra megnézni, tudom, hogy melyek azok, amik biztosan szórakoztatnak. 

    A rossz élmények elkerülése végett fontos, hogy tudjunk tájékozódni a kritikák és vélemények tömkelegében. Ma már rengeteg helyen utána járhatunk film és könyv kritikáknak, rengeteg podcast, videó, ajánló érhető el a különböző portálokon. (Filmek szerelmeseinek a snitt.hu-t ajánlom, illetve a könyvek rajongóinak a moly.hu-t.) Sajnos sokszor bele lehet futni egy-egy jó ajánlásba, ami végül nekünk nem tetszett, illetve fordított helyzet is előfordulhat: bár rossz hírét hallottuk az adott műnek, a mi tetszésünket mégis elnyerte. Számomra ezért nagyon fontos, hogy olyan helyről vagy személytől tájékozódjak, amiben szinte majdnem teljesen megbízom. 

    Ezért hoztam létre könyves instagram oldalamat, ahol könyveket ajánlok, vagy éppenséggel nem ajánlok a nézőközönségnek. Rengeteget olvasok, így az, akinek nincsen lehetősége az ideje legnagyobb részét olvasással tölteni, nyugodtan tájékozódhasson az én ajánlásaim/kritikáim alapján. Olvasási érdeklődésem egészen széleskörű, így az oldalon találhatók verseskötet ajánlások, kortárs szépirodalom, fantasy, gyerekkönyv és még sok más műfajú ajánlás is. 


forrás: https://www.instagram.com/p/CMuGkH_HHEy/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése