keresés

2022. március 18., péntek

Kabuki Színház 3.

Tartalomszolgáltatás


Először is ha tartalmat szeretnék gyártani, egy előzetes felmérést végeznék a témában a célközönségem között, mind a design, mind a tartalom tekintetében, hogy biztosan a legmegfelelőbb és a legérdekesebb hírek legyenek a platformon szolgáltatva.

A platform

Mindenképpen a külcsínre sok időt és pénzt áldoznék, hogy a legspecifikusabban és a japán kabuki művészet és ázsia világa érezhető legyen az ember bőrén, annyira, hogy a felhasználót megérintse és átélhesse azt a fajta világot, mely nem fogható a már ismert európia, nyugati érzéshez.
Azonban arra figyelnék, hogy mégis csak annyira idegen mégis ne legyen, inkább üdvözítő, csábító hatása legyen.

Aztán jöhetnének a főbb színészek összeszedése az oldalon felhasználóbarát keresési metódusokkal, hogy könnyű és érthető legyen a használó számára is.

Színészek:
  • Ichikawa Danjūrō
  • Ichikawa Ebizō
  • Matsumoto Kōshirō
  • Nakamura Kanzaburō és még sokan.
Az oldal leginkább arra koncentrálna, hogy egy-egy adott színészről a lehető legtöbbet megtudhassunk, karrier, életút, jövőbeli tervek, élettörténet stb.  Közönségtalálkozók is lennének, melyeken a rajongók, szakmabeliek vagy akár az érdeklődök személyesen közelebb kerülhetnek, bele láthatnának a színészek szemszögéből a kulisszatitkokba vagy akár ennek a hivatásnak az előnyeibe és hátrányaiba. Lényeg, hogy a felhasználó és a szolgáltató egységesen kiszolgálják egymást.

A bejegyzésekben láthatnánk programokról, workshopokról, közönségtalálkozókról megosztásokat. A programokon készült képeken keresztül betekintést adna minden felhasználó számára, bárki is látja azokat. 

A fent említett négy színészen felül, melyeket már a közönség megismerhetett további színészek/színésznők bemutatására is sor kerül, egyfajta visszaszámlálás szerűen, ahol az oldal követői figyelemmel követhetik ennek folyamatát, illetve játékos formában elrejtenénk egy bizonyos féle nyomokat, így létrehozva egy nyomozó játékot, mellyel a folyamatos figyelmet és izgatottságot fenntartanánk a szemfüles kedvelők között.


Kép forrása: www.flickr.com










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése