keresés

2021. március 10., szerda

Eötvös Cirkusz


A cirkusz Instagram oldala: https://www.instagram.com/eotvoscirkuszofficial/?hl=hu 

A cirkusz Facebook oldala: https://www.facebook.com/eotvos.eotvos

A cirkusz Twitter oldala: https://twitter.com/eotvoscirkusz  

A cirkusz YouTube csatornája: https://www.youtube.com/channel/UC_Y5GzMsXCbeZ9Vfh_XUSJA 

Cirkusz története röviden: 

A Család története úgy kezdődik, mint egy mese. Volt egyszer 5 generációval ezelőtt egy ember, akit megfertőzött a cirkusz világa. Családja azóta sem tud szabadulni ettől a varázstól. Számos híres fellépésük volt, de egy egészen kiemelkedett a többi közül, amikor a Vatikánban felléptek 1979-ben. II. János Pál Pápa személyesen is gratulált nekik. Az Eötvös család tagjai bejárták a földet, megtelepedtek számos országban sikert és elismerést szereztek mindenütt. Ám ahogy az ősök a múlt könyvébe írták be nevüket. 90. Évfordulója alkalmából az Eötvös Cirkuszt újraalapította a fiatalabb generáció. Az ifjabbik generáció vezetése alatt és az idősebbek tanácsainak köszönhetően olyan műsort hoztak létre, mely ötvözi a hagyományos cirkuszt a modern fantáziadús koreográfiákkal.  

Hogyan strukturálják a tartalomszolgáltatást, milyen menüpontok vannak, van-e az email cím megadását meghaladó interaktivitási lehetőség? 

A cirkusz honlapján eléggé dominálnak a feltűnő színek, viszont a menüsor ehhez képest elég egyszerű. A szokásos menüpontok vannak felsorolva. Itt láthatjuk a turné helyszínek, jegyárak, műsor, történet, hírek, Facebook és kapcsolat pontokat. A pandémia miatt sajnos a cirkusz nem tarthatott előadásokat, így a honlapon a turné helyszínek menüpont nem aktív. A jegyárak érthetően vannak megosztva, valamint külön tetszik, hogy egy helyszínrajz alapján ki tudjuk választani a nekünk megfelelő szektort. Továbbiakban még az is tetszik, hogy kedvezményesen is tudunk vásárolni jegyet az összes előadásra, ami szintén minél több érdeklődőt vonz a cirkuszba. A műsor menünél az előadásokról találunk képeket. A történetnél a cirkusz alakulását mutatja be a kezdetektől napjainkig. A híreknél egy konkrét galériát találunk a társulatról. A kapcsolat menüpontnál pedig értelemszerűen a cirkusznak az elérhetőségeit találjuk.  

Mire használják a közösségi média jelenlétüket? Miket posztolnak, mennyire kapnak lájkot, kommenteket? 

Facebook 

A koronavírus ellenére is aktívak a közösségi média felületén. Próbálják minél személyesebbé tenni az oldalukat, ami külön pozitív benyomást tesz az emberekben. A bejegyzéseik közt nem telik el nagyon nagy időeltérés.  

Instagram 

Instagram oldalon is jelen vannak, viszont ott nem rendelkeznek annyi követővel, mint Facebook-on. Sok eltérés nincs a két platform bejegyzései között, nagyjából összefügg.  

Twitter 

Twitteren az utolsó bejegyzésük 2011-ben tették közzé, viszont ezen a platformon nem is követik annyian, mint a másik két felületen. Összesen 6 tweet található, azokat is a regisztráció után eltelt pár napban tették közzé.  

YouTube 

Összesen 43 feliratkozóval rendelkeznek, és az utolsó megosztott videójuk 5 hónappal ezelőtt került ki. A feliratkozók számához képest elég sok megtekintés van a videókon. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése