keresés

2016. október 12., szerda

Tartalomszolgáltatás


Jelen blogommal egy általános tartalomszolgáltatást célzok meg. tulajdonképpen egy gyűjtőhelyet hozok létre, ahol  egy helyre gyűjtöm elsősorban az egyébként külön-külön fellelhető információkat rendszerezve, tematikusan. Ugyanis ahogyan áttekintettem az intézmények honlapjait meglehetősen nagy egyenlőtlenséget tapasztaltam a honlapokon mind formát mind tartalmat illetően.


Ezért ebben a témában a tartalomszolgátlás úgy gondolom megvalósulhat, hiszen létezik a tartalom csak össze kell szedni egy helyre. Így a tartalomszolgáltatás fogalmát ezáltal határozom és valósítom meg.

Azt gondolom, hogy ez a tartalom "megérdemli" a vele való foglalkozást. Az a kérdés, hogy ezzel értéket hozok-e létre? Meglátásom szerint minden tartalomszolgáltatás bír valamilyen céllal és valaki számára értéket jelent. Témám esetében a célközönség lehet, aki regionálisan, illetve helytörténet szempontból fordul a téma felé. Társadalmi funkcióval is felruházható a téma, mivel közérdekű és hasznos információkat tartalmaz. 

Mint már említettem, blogol gyűjtőoldalként funkcionál. Azaz másodlagos információk bemutatását tűzöm ki célul. Természetesen saját véleményt is tartalmaz,  illetve az egységesség megteremtése mint saját tevékenység eredménye lesz. Egyrészről történeti áttekintések, másrészt aktuális információk tudósítása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése