keresés

2016. október 5., szerda

Vlog? Vlogger? Mi az, és minek erről blogot írni?

2016 októberében, ha egy átlagos fiatalt megkérdezünk, milyen műsorokat néz a tévében, ne csodálkozzunk, ha nagy flegmán odavágja: "Ki néz manapság tévét?" 


Bizony, nekünk, a fiatalabb generációknak nem elsősorban a színes doboz szolgáltatja a szórakoztató műsorokat. Elő kell fizetni a csatornákra, kell hozzá egy tévé, csak egy bizonyos időpontban megy a műsor, és akkor még a reklámokról nem is beszéltünk... Minek ez a hajcihő, ha egyszer a YouTube-on minden azonnal, bármikor és ingyen rendelkezésre áll? Az internetelérés már nem akadály, hiszen szinte mindenhol van szélessávú internet, wi-fi, mobilnet.
Elképesztő népszerűségnek örvendenek pont ezért a videoblogok, vagyis vlogok, vezetőik, a vloggerek pedig még inkább. Valóságos celebekké válnak ők is, ha sikeres a vloguk, és akár meg is tudnak élni ebből "főállásban". Nem véletlen ez, hiszen ezek a vlogok elképesztően sokfélék, és minden olyan témát lefednek, amelyeket a tévécsatornákon nem látunk, hiánypótlóak. Ha tehát unjuk a reklámokat, a Valóvilágot és a különböző Híradókat, irány a YouTube!

Mivel én is rendszeresen követek számos csatornát - és jövök rá, hogy sokszor mennyivel viccesebb, érdekesebb, mint a tévé - úgy érzem sokan éheztek a jobbnál-jobb tartalomra, vlogokra. Ebben a blogban igyekszem bemutatni a legérdekesebb és legsikeresebb vloggereket a világból, és egyúttal megismerheted csatornáik tartalmát, témáját, hogy ne kelljen órákig válogatnod a YouTube-on, és elszúrni egy csomó időt minden hülyeségnek a megnézésével. 

Spórolj időt, és válj vlog-bennfentessé!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése