keresés

2023. június 18., vasárnap

Asian Art Museum San Francisco Facebook tevékenység értékelés, kiegészítve egyéb social media megjelenéssel.



Az Asian Art Museum San Franciscoban végzett közösségi média tevékenységének elemzésekor, különös tekintettel a Facebook oldalukra és az ott elért eredményeikre, azt gondolom, hogy az elmúlt 5 év során aktívak voltak és sokféle témában osztottak meg tartalmakat.

A 67 ezer kedvelés és 71 ezer követő azt mutatja, hogy az intézmény nagy figyelmet kap a Facebook közösségében. A nagy követőbázisnak és a kedveléseknek köszönhetően valószínűleg széles körben terjesztették a tartalmakat és elértek sok embert az ázsiai művészettel kapcsolatban. Az értékelés átlaga 4,4 a maximális 5-ből, ami pozitív visszajelzést sugall arra, hogy az emberek elégedettek voltak az Asian Art Museum Facebook oldalával és a megosztott tartalmakkal.

Az Asian Art Museum a keleti művészetekre specializálódott, posztoltak képeket és információkat a gyűjteményükről, a kiállításaikról és a múzeum rendezvényeiről. Lehetőség szerint bemutatták a különleges műalkotásokat, tárgyakat, festményeket, szobrokat és egyéb művészeti alkotásokat, amelyek vonzóak lehetnek az érdeklődők számára. 



Megosztottak még történelmi és kulturális információkat, melyek kapcsolódnak az ázsiai kultúrához és művészethez. Ez magába foglalta a művészeti stílusok bemutatását, a művészeti technikák részletezését, a művészek és alkotók életét és munkásságát, valamint a keleti kultúrák és vallások szimbólumait és hagyományait.

A mai modern ázsiai művészettel kapcsolódóan rendeznek kiállításokat.  Ezeken a témákon keresztül kapcsolód a jelenhez és az aktuális eseményekhez. Egyfajta San Franciscoi ázsiai közösségi központként is működik a múzeum.

Ázsiával kapcsolatban az alábbi országok jelennek meg nagyobb részt a FB megjelenésben: India, Japán, Kína, Korea


Összegzés:

Az Asian Art Museum San Franciscoban széles körű jelenléttel rendelkezik a közösségi médiában. Az intézmény aktívan használja a Twittert, ahol 7562 tweetet osztottak meg, 282 303 követővel és 1882 követéssel rendelkeznek. Az Asian Art Museum 2008 decemberében csatlakozott a Twitterhez, és azóta folyamatosan tartja kapcsolatot a közönségével ezen a platformon.

A Facebook oldalukon 67 ezer kedvelést és 71 ezer követőt gyűjtöttek össze. Az értékelésük átlaga 4,4, ami 3399 vélemény alapján alakult ki. Az Instagramon 2 167 posztot osztottak meg, 75,4 ezer követővel és 847 követéssel.

Az Asian Art Museum YouTube-csatornáján 56,8 ezer feliratkozóval és 1,2 ezer videóval büszkélkedhetnek. A WeChat platformon ugyanazokkal a követőkkel és videókkal rendelkeznek, mint a YouTube-on.

A Tripadvisor oldalon az intézmény értékelése 4,5 csillag, ami 1546 vélemény alapján alakult ki. A LinkedIn oldalukon 7,082 követőjük és 234 dolgozójuk van.

Az Asian Art Museum San Franciscoban a közösségi média aktív felhasználásával sikeresen kommunikál és kölcsönhatásba lép a közönségével. A magas követőszámok és pozitív értékelések azt mutatják, hogy az intézmény képes megragadni a közönség figyelmét és vonzani az érdeklődőket az ázsiai művészet iránt. A sok tartalom és a folyamatos aktivitás a különböző platformokon lehetővé teszi az Asian Art Museum számára, hogy széles körben népszerűsítse a gyűjteményét és programjait, valamint erősítse a közösségi kapcsolatokat.



Adatok, social media linkek:

Twitter

https://twitter.com/asianartmuseum 

7562 tweet

282 303 követő

1882 követés

2008. decemberben csatlakozott a Twitterhez.


Facebook

https://www.facebook.com/AsianArtMuseum/

67 E kedvelés

71 E követő

Értékelés · 4,4 (3399 vélemény)


Instagram

https://www.instagram.com/asianartmuseum

2 167 posts

75.4 K followers

847 following


Youtube Channel

https://www.youtube.com/@AsianArtMuseum

56,8 E feliratkozó

1,2 E videó


WeChat

56,8 E feliratkozó1,2 E videó












Tripadvisor

https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g60713-d103857-Reviews-Asian_Art_Museum-San_Francisco_California.html

4,5 értékelés

1,546 reviews


LinkedIn

https://www.linkedin.com/company/asian-art-museum/

7,082 followers

234 dolgozó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése